Meistä

Lisätietoja meistä

Aitaelementti.fi syntyi asiakkaidemme tarpeista. Olemme tehneet piharemontteja jo yli 15 vuoden ajan. Niiden aikana olemme toteuttaneet sekä yksityishenkilöiden että taloyhtiöiden puutarhoja avaimet käteen -palveluna.

Näiden vuosien varrella olemme asentaneet satoja aitoja. Alkuvuosina asensimme asiakkaidemme itse hankkimia valmiita aitaelementtejä, mutta vuosien aikana tuli hyvin selväksi se, ettemme voisi seistä niiden laadun takana sillä tapaa kuin halusimme.

Lopulta päädyimme valmistamaan aitaelementit itse, koska se oli ainoa tapa, jolla pystyimme takaamaan asiakastyytyväisyyden ei vain heti asennuksen jälkeen, vaan myös tuleviksi vuosiksi.

Aitaelementti.fi syntyi

Asennettuamme omavalmisteisia aitojamme jo vuosien ajan pihaprojektien kautta tulleille asiakkaillemme, huomasimme saavamme aina vaan uusia asiakkaita, kun ihmiset kertoivat aidoistamme myös tutuilleen.

Puskaradio oli alkanut selvästi kertomaan, että valmistamme laadukkaita ja hyvännäköisiä aitoja asennettuna – ja järkevään hintaan. Niinpä päätimme alkaa tarjoamaan aitojamme myös isommalle yleisölle.

Asiakkaina sekä yksityiset että taloyhtiöt

Asiakkaamme koostuvat sekä yksityisistä että taloyhtiöistä. Joku tarvitsee yhden näkösuoja-aidan terassilleen asennettuna, kun taas toinen tarvitsee mittatilausaidan koko taloyhtiön kymmenille asukkaille.

Meille molemmat asiakasryhmät ovat yhtä tärkeitä ja mieluisia, koska mikään ei ole meistä palkitsevampaa kuin nähdä tyytyväinen asiakas nauttimassa pihastaan.

Aidat valmistetaan Lohjalla

Valmistamme aidat Lohjalla, josta toimitamme niitä eteenpäin. Monet asiakkaistamme haluavat aitaelementit asennettuina, mutta toimitamme myös pelkkiä elementtejä.

Asennuspalvelumme toimii tällä hetkellä Uudenmaan alueella, mutta asennamme suurempia kokonaisuuksia ympäri Suomea. Mikäli jokin asia askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä meihin.

Teemme myös mittatilausaitoja järkevään hintaan, koska haluamme aidan sopivan pihallesi juuri niinkuin sen pitääkin.

takuu-2-vuotta