Kokemuksia

Kokemuksia asiakkaiden kertomana

Keräsimme tähän alle asiakkaidemme Aitaelementti.fi kokemuksia, koska haluamme sinun tietävän, että pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Aitaelementtiemme puuosilla ja asennuksella on 2 vuoden takuu, sillä vastaamme halutessasi myös aidan asennuksesta, edullisesti. Tällä tavoin voit olla varma, että hankkimasi aitaelementit tulevat toimimaan suunnitellulla tavalla vuosikausia eteenpäin.

Aitaelementti.fi kokemuksia – Karhusaari, Helsinki

”Muuton myötä aloimme muokkaamaan uutta pihaa omien tarpeidemme mukaiseksi. Jossakin vaiheessa oli selvää, että tarvitsemme pihaamme jonkinlaista aitaa, joka toimisi sekä visuaalisesti näyttävänä tilanjakajana että näkösuojana.

Rautakaupoista ei löytynyt tarpeisiimme sopivaa puuaitaa, joten pyysimme tarjouksen Aitaelementti.fi-sivuston kautta. Olen todella tyytyväinen sekä hintaan että laatuun. Kaikki asennettiin joustavasti aikataulujemme mukaan ja lopputulos on aivan loistava.” – Mika Sievinen, Helsinki

Aitaelementit-karhusaari
takuu-2-vuotta

Aitaelementti.fi kokemuksia – Kauniainen

”Talon rakennuttamisen myötä edessä oli mittava pihaprojekti, joka sisälsi erilaisia aitaelementtejä, jotka tilasimme Aitaelementti.fi-sivuston kautta.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Ylivoimaisesti suurin suosikkimme on ollut mittojen mukaan tehty valtava pergola, joka rajaa pihamme terassialuetta. Se antaa sekä näkösuojaa että aurinkosuojaa luoden pihallemme satumaisen oleskelualueen.

Kun ensi kerralla tarvitsen mitä tahansa aitoihin liittyvää, kysyn ensimmäiseksi täältä. Minusta on tullut heidän kävelevä mainos, koska suosittelen heitä nykyään kaikille, kun puhe siirtyy puutarhaan.” -Mari Vidgrén, Kauniainen

Aitaelementit Uusimaa
takuu-2-vuotta

Pyydä tarjous – Nostetaan pihasi arvoa yhdessä

Nostetaan pihasi arvoa yhdessä, sillä mikäli olet miettinyt aitaa pihallesi, meillä saattaa olla juuri toivomasi ratkaisu. Saat laadukkaan, kotimaisen puuaidan, josta on iloa vuosikausiksi.

Kerro meille suunnitelmistasi ja teemme sinulle tarjouksen. Se ei luonnollisestikaan sido mihinkään, mutta saattaa toteutettuna nostaa sekä pihasi käyttöarvoa että kiinteistön myyntiarvoa.